Wedding Dance

Knallend jullie feest openen? Iedereen verrassen met een dans helemaal op maat? Samen maken we er iets gaafs van! Danservaring nodig? Nee joh! Samen met jullie maak ik een dans die helemaal bij jullie past! 


Dance Workshops

Een energieke activiteit voor jouw klas, jouw team of met vriendinnen? Altijd vol plezier, makkelijk te volgen. Iedereen verbonden en met een glimlach naar huis. 


Dance Fitness

Zoek je een invaller voor jouw groepsles? Of een sportieve dans-activiteit voor jouw klas, collega's of familiefeestje? Altijd vol plezier, makkelijk te volgen. En vol energie!


Nancy & Mark

Evelien is een topper die in zeer korte tijd (1 week!!) voor onze bruiloft ons een dans heeft geleerd. Het was echt een succes en wow-momentje tijdens onze mooiste dag! 

Nadischa & Stefan

Evelien heeft ons geweldig geholpen met het bedenken van een openingsdans. Onze wens was  geen traditionele openingsdans, maar iets dat echt bij ons past. En niet te moeilijk :-). 

Tijdens het oefenen hadden we veel lol. Wij kijken met een super goed gevoel terug op onze dans  (waar we na de tijd ook veel leuke reacties op hebben gekregen)! 

Joel Salakory

In een tijd waarin het lastig is om leerlingen te motiveren om te bewegen, weet Evelien met haar energie, enthousiasme en liefde voor dans de leerlingen toch aan het bewegen te krijgen.

De ongemakkelijkheid waarmee de leerlingen starten. En dan de vrijheid wat nagenoeg iedere leerling ervaart wanneer zij van haar een workshop bewegen op muziek hebben gehad. Een absolute meerwaarde in onze lessen LO.

 

Brenda Haselbekke

Wil je de beste en meest energieke dansinstructrice voor je groep hebben staan dan moet je Evelien hebben! Zij neemt iedereen mee de dansvloer op en past het niveau moeiteloos aan zodat iedereen mee kan doen. De beste in haar vakgebied, een echte professional!