Workshops & Trainingen

Een workshop die van trainers entertrainers maakt? Of leer met jouw hele team hoe je elke deelnemer omtovert in een fan. Een workshop of training op maat. In een groep of één op één. Samen gaan we voor instructeurs op top-niveau,


Online cursussen

Volle lessen en blije deelnemers die eeuwig lid blijven! In een online cursus voor instructeurs leer jij de kneepjes van het vak. En alles wat je niet leert in de pre-choreografed trainingen. 


Mystery Sporter

Wil jij als club-eigenaar weten hoe leden jouw club ervaren? Of waarom een bepaalde les niet loopt? Als Mystery-sporter kom ik meedoen als "proeflesser" . Met een objectieve blik kijk ik naar wat goed gaat en waar er nog winst is te behalen. 


Iris van Nispen tot Panerden

Evelien heeft me inzichten gegeven, een spiegel voorgehouden en mezelf mijn waarde in laten zien. Lekker eerlijk, duidelijk en met humor gaf zij mij advies waar ik wat aan had. Topwijf!

Charlotte Homan

Super toffe en informatieve training van Evelien gevolgd. Haar enthousiasme en kennis werken inspirerend en aanstekelijk. Aanrader om te geven aan je teams. Ik ben in ieder geval fan!